The Steiner School by 'LocalArchitecture' Has a Natural Look

By: Jamie Danielle Munro - May 7, 2014
References: localarchitecture.ch & designboom
The Steiner School located in Switzerland has recently received an upgrade from the LocalArchitecture firm. The building was extended to include corridors on the outside of the building that look like they are hanging in mid-air.

These extended corridors allow the students to move freely between the three levels that make up the Steiner School. Much of the materials used to build the school were made up of wood and glass, giving the entire building a quite rustic feel. Moreover, the light allows natural rays to come in during the day, and at night the entire school is lit up to create a glowing effect.

For a place to learn, the Steiner School has the perfect combination of practical functions as well as a distinct design to stimulate the brain and make students comfortable.

Photo Credits: designboom, localarchitecture.ch