The Spark Architects Beijing Office Encourages Collaboration

By: Rebecca Byers - Mar 4, 2015
References: sparkarchitects & archdaily
The new Spark Architects Beijing office is a bright space designed to encourage collaboration and to highlight the older building's rich brick details.

Located within the Liang Dian Design Centre in Beijing, the Spark Architects Beijing office space makes great use of natural light and includes a centrally located model room in which architects can build prototypes that is connected to all areas. While the office is designed as an open-concept space, many of the rooms can be sectioned off with the help of floor to ceiling swivel doors.

The office boasts metal wall panels that when closed create the 'Wall of Imagination,' a long reflective wall to which employees are encouraged to pin their work and foster a discussion around it.