Sanitas Studio Creates a Watery Aesthetic for a Place in Thailand

By: Jamie Danielle Munro - Apr 25, 2014
References: sanitasstudio.wordpress & designboom
Faced with the difficult task of making the most of a small amount of beach space, Sanitas Studio came up with a solution to ensure residences at the resort felt close to the water, even if they weren't right on the ocean. Instead of putting a small pool close the beach, the architects ensured the pool area flowed throughout, coming right up to the front of some places.

Walkways were also placed throughout the water areas, so that it even felt like one was venturing out onto their own dock of sorts. At night, the entire area is lit up so that guests can really enjoy the pool views and relax. While the beach is still available, there's a good chance many people will want to stick to the space right outside their rooms.

Photo Credits: designboom, sanitasstudio.wordpress