This Relaxing Office Design Was Won Through a Competition

By: Mishal Omar - Dec 7, 2016
References: ccws & officesnapshots
This relaxing office space was designed first and foremost with the purpose of avoiding the mundane routines and environments that most office interiors tend to foster.

The space was designed by the firm 'CCWS Interiors' for the global payment company 'Currency Cloud' that is based in London, England. Currency Cloud held a competition for the design of its office and this space won based on its "creativity, a flexible fixed-cost procurement route and enthusiasm for their culture." The most unique aspect of the space is the many lounging areas it has – with one surrounding a TV, a large wooden staircase designed for people to sit on, a recreational area and a space on the floor that features giant pillows and imitation grass.

This relaxing office space's design works to ensure that employees of the company remain at ease and productive.