The Pearlfisher Jump In Project is an Interactive Gallery Experience

By: Rebecca Byers - Feb 24, 2015
References: pearlfisher & popupcity.net
The Pearlfisher Jump In project is a playful art installation from the British design firm that was conceived in collaboration with the firm's charity partner Right to Play. The Pearlfisher Jump In installation is a large room filled entirely with white plastic balls ready for kids and adults to dive into.

The installation originally ran at Pearlfisher's London studio, opening it up to the public over the 2014-2015 holiday season.

The Pearlfisher Jump In project is a unique way to engage consumers in a "seasonal creative recharge," while simultaneously raising capital for the charity Right to Play. The motivation behind the fun installation is said to be the multitude of evidence that shows playfulness is an important anti-stress tool, as well as being conducive to creativity.