The Runners House by AR Design Studio is Spaciously Airy

By: Meghan Young - Jul 19, 2014
References: ardesignstudio & whitezine
Sometimes a house doesn't need a full makeover as this open home extension shows. Instead, an airy addition can change its landscape greatly while making the residents feel as though they are living in an entirely new home. Interestingly, the open home extension is atypically located in the front and middle of the house as though it took over an existing garage.

Although predominantly white to make it look even more spacious, the open home extension boasts wooden accents to make it feel more warm and cozy. Yet it is its ceiling to floor windows, which slide all the way open as an atypical entrance that really steals the show. The addition incorporates a new contemporary kitchen as well as a sitting area. It is quite minimalist.