The 'REWE Digital' Office Space Provides a Playful Open Plan

By: Mishal Omar - Oct 12, 2016
References: officesnapshots
This office loft space was created from a historic building that has been around since 1874.

The office was designed for 'REWE Digital' by the architecture firm LEPEL & LEPEL. The workspace had to be modernized significantly in order to counter the historical remnants of the building it is placed in. It features an open plan space with ample lighting, space for employees and some private offices and meeting rooms. The loft area is in the form of a balcony that employees can use to work, collaborate and relax while playful kitchen designs add a quirky element to the space.

This office loft space manages to create ample space for employees and as a result, the illusion of some privacy while working.