Noémie Meney's Pavillon d’Été Blurs Interior and Exterior Lines

By: Jana Pijak - Jul 7, 2014
References: noemie-meney.tumblr & frameweb
The Pavillon d’Été by Noémie Meney is a summer home that blurs the lines between indoor and outdoor living. This retro-modern residence opens up to views of the outside, its surrounding town of Toulon, the westernmost city on the famed French Riviera.

This gorgeous region is a popular spot for tourists and is home to this self-contained summer residence by Noémie Meney'. The residence has been converted from a small garden atelier into a spacious holiday home by its owners who wanted to expand the original, 1930's structure.

The home's final plan features a kitchen, toilet and shower that are placed along its rear wall, an area that also includes a small sleeping loft that can be accessed by a ladder. "Its front becomes a double-height space in open connection with the garden and can be closed off with folding doors at night."