Superstar

Nl Architects' Multi Mill Can Change Its Backdrop on the Fly

By: Michael Hines - Published:   Updated: Jul 28 2011 • References: nlarchitects.nl and fastcodesign
NL Architects has recently won a design competition in Amsterdam to build a "cultural meeting place" along the city's harbor. Their winning design, 'Multi Mill,' is a public pavilion that can rotate if a change of scenery is needed.

Imagine being able to switch up an outdoor theatres backdrop on the fly to fit the performance! Check out the gallery to see concept drawings of NL Architects' Multi Mill.

Implications - Urbanites will no longer have to complain about having the most boring lunch break ever. Without changing up their routine, city-goers can experience something new and fresh all throughout their lunch with this rotating public pavilion.