The New Balance Headquarters Are Designed to Save Water & Energy

By: Rahul Kalvapalle - Jul 21, 2016
References: newbalance.newsmarket
The New Balance Headquarters building, located in the Allston-Brighton area of Boston, Massachusetts, is the first facility in the USA to achieve maximum credits in the Indoor Environmental Quality category of the U.S. Green Building Council's rating system.

This magnificent building is designed with a whole range of sustainable features that include green roofing, rain garden facilities as well as an array of energy-saving and water-saving technologies and measures. Collectively, these measures have ensured that the New Balance Headquarters has successfully achieved a 35 percent reduction in water consumption of plumbing and an incredible 86 percent reduction in post-development runoff

The New Balance Headquarters are truly set to act as a source of inspiration for other corporate headquarters looking to be eco-friendly.