The National Olympic Committee House is a Detailed Tribute Abode

By: Senduran Bhakthakumaran - Published: • References: dezeen & facebook
The Architects of Invention organization have renovated the National Olympic Committee House with supreme attention to detail and modernistic appeal. This home is a fitting tribute to one of the world's most anticipated and loved sporting events.

The main desk in this establishment has a built-in crack right through its center, and there is a ladder, much like the road to Olympus, to show that human achievement knows no bounds. The entire home features a variety of winding staircases made with a smooth hardwood finish that meshes smoothly with the completely white walls.

At first glance, the home looks much like something Google would pronounce as its living abode with a simplistic design that awes patrons with its complex and detailed design. The National Olympic Committee House is an architectural phenomenon that will surely have the staircases of Hogwarts feeling a tad jealous. Stats for Winding World Sports Offices Trending: Older & Chilly
Traction: 1,298 clicks in 145 w
Interest: 4 minutes
Concept: National Olympic Committee House
Related: 87 examples / 67 photos
Segment: Neutral, 12-55
Comparison Set: 32 similar articles, including: extreme work spaces, social media workspaces, and work space playgrounds.