This Law Firm Design is Based on Fluidity and Balance

By: Mishal Omar - Jan 3, 2017
References: fokkema-partners.nl & officesnapshots
The Amsterdam-based law firm Stibbe recently moved to a new office, which was designed by the firm Fokkema and Partners.

Upon entrance, the space immediately appears as quite expansive -- a fact which is emphasized by its pillared, high ceilings and stark white color. The space was designed with a focus on balance, fluidity and symbiosis -- making the cooperative nature of the office much more effective in enhancing productivity and creating a valuable working environment. The office features an auditorium, large meeting rooms, and a large law library, all of which are designed to optimize the natural light that enters the building.

This law firm's office space is one that ensures a productive working environment and is suited to the needs of this specific occupation.