The Bercy Chen Studio Modern Family Home Has Layered Structure Layout

By: Misel Saban - Aug 23, 2016
References: bcarc & contemporist
The Bercy Chen Studio offers a modern interpretation of a family home that is designed around an interior courtyard that provides a focus on outdoor living. The home features a layered structure that centres around an open outdoor space and swimming pool to ensure those living in the space spend an amble amount of time outside.

The house is located in Texas, and it makes use of the geographic location's warm temperatures with the wooden design. The space is boxy with different segments that connect and join together around the pool and courtyard. Each unit varies in height and size to provide a modern look to the space and functionality to the room's purpose. The interior houses open-concept space, modern amenities and floor to ceiling windows to allow as much natural sunlight as possible.