Superstar
Twitter Trends
The House VMVK is no humble abode, despite the unassuming image it presents when you approach it from two of its sides. Nestled into the rural landscape of Sint-Katelijne-Waver, Belgium, the home presents a skin of corrugated zinc to conceal vast and contemporary open concept interiors.

Handsome hardwood floors are framed by whitewashed walls, built-in storage, appliances and furniture. With its beautifully curving metal guard, the spiral staircase matches the colorless finishings for a consistently bright and fresh aesthetic quality.

Asymmetrically positioned windows provide strategic and expansive views outside, as does a wonderful open terrace that's set into the hipped roof. To behold the House VMVK by dmvA in its setting is to recognize it as an obvious artificial icon that pops from its green turfed and treed location.