Rockstar

The Hootsuite Office Takes Brand Identity into Account

By: Vasiliki Marapas - Published: Jun 9, 2014 • References: ssdg and contemporist
The Hootsuite office space, designed by SSDG Interiors, is reflective of the social media company's innovative spirit.

To sustain the rapid company growth that's been occurring since its inception in 2009, the company has found a new building to house all 300 of its current staff members. The building, which was formerly a police headquarters, was transformed by SSDG into a dynamic, forward-thinking and technologically equipped space.

The new office is better suited towards the brand's unique corporate identity, and allows for even more employee growth as the company continues to grow. The remodeled 33,000 sq. ft. space nourishes creativity, predicts workforce growth and keeps current employees happy. All in all, a winning combination for everyone involved.