Haus Schäfer by Plasma Studio Boasts Geometric Design Details

By: Jana Pijak - Oct 10, 2014
References: plasmastudio & frameweb
Haus Schäfer by Plasma Studio boasts geometric design details both on its facade and within its interior. The recently renovated apartment building features an innovative attic design that is reminiscent of crystallized architecture.

Haus Schäfer is seemingly traditional in its aesthetic with the exception of its geometric design details that act as windows within its open attic space. The space is located on the building's top level and features stunning views of its surrounding mountainous topography.

This structure is located in the heart of San Candido, a town in South Tyrol and features dynamic and angular elements within its attic interior. While its facade appears more subtle, its interior reveals layers of glass, wood and metal finishes that come together in an unexpected way.