Superstar

The Evernote App Has Recently Renovated its California Office

By: Emilie Picillo - Published: Jan 29, 2014 • References: o-plus-a and design-milk
Fans of the Evernote app will be pleased to hear the company just renovated its offices located in Redwood City, California. With 80,000 square feet to design, Studio O+A completed quite the challenge. The new design stimulates creativity with a clean and light look. It brings in construction materials to achieve the finished modern aesthetic the company desired while managing spending according to a budget.

The lobby is covered with a wall that hosts water-conserving plants; not only are they low in maintenance; they create a focal point as well without cluttering space. A chalk artist has created beautiful images on a chalkboard to reinterpret the brand's identity with an elephant logo tagline "Remember Everything."

The office's color palette remains neutral, utilizing raw wood grain, fogged glass and white ceilings and lighting fixtures.