The EEA and Tax Office Campus Receive an Additional Building

By: Jamie Danielle Munro - Aug 1, 2014
References: unstudio & designboom
The EEA and Tax Office campus are being added to further with the help of UNStudio. A pavilion and car park area are in the works for this site in the Netherlands, which is also infused with garden sections for people to relax in.

The goal for the pavilion is to have it similar to the original buildings in terms of style, but accentuate these features even more. Inside the structure people will have access to various amenities including restaurants and cafes for relaxing and gaining sustenance. Even the items that went into the garden section of this development were well thought-out, ensuring that everything encourages the growth of birds and plant life in the area.

Photo Credits: designboom, unstudio