The CoLab Space Features an Open-Concept Layout for Community Working

By: Misel Saban - Mar 28, 2016
References: apaarchitect & dezeen
Design firm APA Architects put together a series of co-op offices for the Barclaycard credit card company that are specifically engineered to offer a communal environment to collaborate in. The space, known as the CoLab, features an open style layout along with large tables for several individuals to work at simultaneously on projects and initiatives specific to the brand.

The CoLab space offers different set ups for working that focus both on the individual and the group. This allows projects to be conducted and completed in both styles, accommodating to a variety of workflows rather than just one. The CoLab space focuses on group dynamics with metallic partition frames that separate the space into a variety of group areas designed specifically for the exchange and flow of ideas.