The dual-toned BTV Branch Innsbruck by Rainer Köberl is a building that resembles a checkerboard.

Made up of four storeys, this building houses a bank branch in Innsbruck, Austria. Designed by Rainer Köberl, it is made up of tapered glass walls. The base of this construction is surrounded by an accompanying concrete facade that features circle-shaped windows. With its mountain-like silhouette, this building seems one-of-a-kind.

In contrast to the surrounding European city scape, the BTV Branch Innsbuck is erected two storeys higher with its towering roof. This contrast of old meets new is a bold statement from the Austrian architect Rainer Köberl. With a institutional construction of this magnitude, the building showcases a forward-thinking aesthetic that is rivals international modern architecture.