The B/S/H Office is Designed to be Light and Airy

By: Shiori Mine - Published: • References: mcdonoughpartners and contemporist
The B/S/H Office is a blend of geometric with organic features that seamlessly meet at the central atrium. As visitors and employees walk into the building, they are met by lush greenery-clad walls and open-concept offices.

Designed by William McDonough + Partners in collaboration with D/DOCK, the headquarters resides in Hoofddorp, The Netherlands. Varying meeting rooms overlook the airy, four-story atrium. The architects and designers have integrated a number of sustainable features, including a green wall and sun-seeking roof that maximizes natural daylight. The office comes equipped with a bar and restaurant where employees can sit back and conduct impromptu meetings. There is also a cooking school where the brand's home appliances are put to the test.

Offering employees and visitors an eye-catching experience, the B/S/H Office is a functional and aesthetically pleasing space.