| Emailthis TrendEmail | Full Article (TrendHunter.com/id/93506)

Cliff-Hanging Shelters
The Visitor's Center by Nuno Ribeiro Lopes Tests Your Fear of Heights


By: Summer Luu (Rockstar) Nov 16, 10
{SummaryTitle}

As a redesign of the Visitor’s Center for the Sulphur Cavern, architect Nuno Ribeiro Lopes made this stunning outdoor area into a spectacular sight.

For ultimate viewing, this glass building is built on a platform suspended above the water line. The center offers an eye-opening look into the natural landscape. From an outside view, the shelter by Nuno Ribeiro Lopes juts out from a cliff-side, intermixing modernity and mother nature.

Photo Credits: designboom



Source: designboom



Related Trends:


Open-Space Jungle Homes
TrendHunter.com/id/90920



Busted Glass Buildings
TrendHunter.com/id/49036



Leveraged Living Spaces
TrendHunter.com/id/90740



Color-Changing Glass Buildings
TrendHunter.com/id/23681



16 Glass Architecture Designs
TrendHunter.com/id/47145



Clear Nordic Cribs
TrendHunter.com/id/77846



'Star Wars' Vehicle Homes
TrendHunter.com/id/91223



Solarized Glass Homes
TrendHunter.com/id/88197



Tetris-Inspired Banks
TrendHunter.com/id/85930




Copyright © TREND HUNTER Inc.. All Rights Reserved.